Jordi Vilar a la Fira de Sant Isidre

Blog | Comentarios desactivados en Jordi Vilar a la Fira de Sant Isidre

Amb la primavera aquí, el proper cap de setmana tindrà lloc la 63a edició de la Fira de Sant Isidre a Solsona: des de Jordi  Vilar hi serem amb moltes novetats!

Centrats amb la importància que va agafant la bioconstrucció i l’eficiència energètica dia rere dia, volem exposar  una sèrie de materials amables amb el medi i la salut de les persones i també uns sistemes constructius que ajudin a millorar l’eficiència energètica de les nostres llars.

Com a materials naturals tindrem exposats aïllaments de cànem, llana d’ovella, cotó, suro i fibra de fusta i també  material per a revestiment amb morters d’argila.

L’ús de materials naturals en el procés de construcció millora la qualitat de vida i salut de les famílies i a més contribueix a reduir les emissions de CO2 al medi, la generació de residus sòlids i el consum d’energia. 

lona jpg sense adreça 

Com que entenem que no sempre és possible l’ús d’aquests materials naturals, també volem destacar la importància d’utilitzar aïllaments a l’envolvent de casa nostra,  ja siguin naturals o sintètics,  amb diferents sistemes com el SATE o l’insuflat, adaptables a cada situació, que ens faran arribar a un estalvi energètic i econòmic important.

Passeu pel nostre estand i us informarem de tot allò que pugueu necessitar.

Us desitgem una molt bona Fira!